Top 5 capitale europene (după numărul de turiști impresionați)

Dacă intrați vreodată pe forumurile dedicate călătoriilor, o să observați an de an, că anumite orașe sunt și vor fi mereu între preferatele călătorilor de pe întreaga planetă. Fie că sunt orașe foarte populare și cunoscute, fie că sunt orașe care atrag prin inedit sau calitatea vieții, oamenii care ajung în ele se întorc îndrăgostiți iremediabil de ceea ce au ele de oferit.

Așa că, după ce am reflectat o vreme la părerile turiștilor vis a vis de capitalele europene vizitate, am alcătuit (și eu) un top al acestor capitale după numărul de impresii pozitive pe care le-am citit despre ele. Poate că este un top atipic, dar pe de altă parte el se va dovedi foarte fondat de către cei care au ajuns în aceste capitale și au gustat din atmosfera lor de poveste. Până la urmă, izul de poveste ne face să vorbim despre un loc la superlativ.  

1. Paris
Eu una nu prea știu pe nimeni care să fi vorbit urât de Paris, iar cei care au zis “nu ne place Parisul” sunt atât de puțini și îi considerăm cantitate neglijabilă a tot ceea ce înseamnă a călători la Paris. În definitiv cred că aceea nu au înțeles mai nimic din esența lui. Parisul este pe buzele tuturor, fie că se ajunge aici într-un circuit și el devine piesa de rezistență a vacanței sau cineva îl alege ca și destinație romantică. Parisul e Paris și toată lumea spune că-l iubește.



Puteți ajunge și voi la Paris cu una din diversele oferte pe care Tamicris Tours le oferă în descoperirea capitalei Franței.

2. Viena
Se spune despre Viena că este orașul european cu cea mai bună calitate a vieții. De asemena este capitala unui fost mare imperiu, un oraș fabulos unde la fiecare colț de stradă orice turist poate fi copleșit. Atâta istorie și atâta frumusețe încorporează, încât cine ajunge la Viena și pentru o zi va fi fermecat pe vecie. Eu nu cred că voi putea uita niciodată Viena aceea elegantă și seducătoare cu care am făcut cunoștință într-o zi de primăvară.


Puteți ajunge și voi la Viena și această primăvară cu oferta de nerefuzat de la Tamicris Tours.

3. Roma
N-ai văzut Italia dacă nu ai ajuns la Roma, orașul lui Cezar și al celor 7 coline. Un muzeu în aer liber, Roma poate atrage și cel mai exigent turist și îl va face să revină în Cetatea Eternă cu sau fără a arunca un bănuț în vestita Fontana di Trevi. Lumea iubește Roma, legenda ei și nu în ultimul rând atmosfera relaxantă din inima Italiei.


Puteți accelera bătăile acestei inimi, odată cu vizita la Roma prin oferta Tamicris Tours.

4. Budapesta
Superba capitală de pe Dunăre atrage anual turiști din toată lumea datorită celor 3 incrediente de nelipsit din orice vacanță: istoria vizibilă a unui oraș de legendă, relaxarea oferită de apele termale și nu în ultimul rând savoarea mâncărurilor tradiționale excelente. Am citit tot mai multe păreri conform cărora, Budapesta urcă în preferințele europenilor și deja am senzația că poate concura cu alte capitale și mai mari și mai vestite.


Vă puteți convinge singuri de acest fapt, acceptând provocarea Tamicris Tours de a vizita capitala Ungariei cât mai curând posibil.

5. Belgrad
Capitala fostei Iugoslavii și actuala capitală a Serbiei este un oraș extraordinar de frumos. Trecând însă de obiectivele de vădit interes turistic, Belgradul a devenit o capitală inedit de vizitat odată cu atracția pentru clădirile bombardate și pentru urmele războiului din trecutul nu foarte îndepărtat, parcă anume lăsate acolo ca să nu putem uita. Cu siguranță multe cuvinte frumoase pentru Belgrad se primesc și datorită ospitalității și poftei de viață a sârbilor.


Un weekend la Belgrad poate petrece oricine odată cu un city break oferit de Tamicris Tours.

Orice ați alege, sunt sigură că o să citesc și de la voi reacții pozitive referitoare la aceste locații. Capitalele europene vă așteaptă! Tamicris Tours vi le oferă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram