Hai la Târgul de Turism al Timișoarei - 29 Martie 2012!

Primăvara se numără ofertele speciale de vacanță. E perioada târgurilor de turism, evenimente care vin în întâmpinarea călătorilor cu tot ce au agențiile mai bun. După un foarte de succes târg de turism al României, la București și alte târguri prin țară, în perioada 29-31 martie, Timișoara intră în scenă cu Târgul de Turism al Timișoarei ce se va desfășura la parterul Iulius Mall. 




Tamicris Tours ți-a pregătit cu această ocazie, cele mai bune oferte pentru vacanța ta de anul acesta, indiferent dacă vrei să o petreci la mare sau la munte, indiferent dacă te afli la vârsta la care mergi în gașcă cu prietenii sau ai ajuns un senior care își ia consoarta de-o viață de mână și vrea să vadă lumea la vârsta a treia. 

Am ales și azi o selecție de oferte ca să te introducă în atmosfera care te va aștepta la târg la finalul săptămânii și apoi o să-ți spun de ce este FOARTE BINE să ajungi la astfel de târguri și să-ți planifici vacanțele pe perioada lor.

Oferte speciale Tamicris Tours:

Egipt

Egiptul este o destinație unde nu cred că cineva ar trebui să meagă altfel decât printr-o agenție de turism, în plus o agenție îți oferă locația potrivă ție și familiei tale, de exemplu:



Circuite

Circuitele sunt modalități minunate în care puteți descoperi părți importante din lume sau măcar din anumite țări. Sunte preferatele mele, mereu m-am simțit minunat la întoarcerea din aceste circuite. Cu Tamicris Tours puteți porni în aventuri deosebite pe toate continentele:






Evenimente

Un eveniment extraordinar este o ocazie unică de a pleca în vacanță și pe lângă asta să asiști la un concert al unui artist preferat său să vezi un meci de fotbal pe un stadion legendar, ori să auzi huruitul motarelor din apropierea boxelor echipei preferate de Formula 1:



De ce să-ți achiziționezi vacanța de la un Târg de Turism:
  • în primul și în primul rând este mai ieftină (REDUCERE este cuvântul de ordine la orice târg)
  • diversitatea ofertelor (nu că în general ofertele nu ar fi diverse, dar aici beneficiază de un spațiu de expunere mai bun și par mai ordonat diversificate)
  • pliantele (multitudinea de pliante îți va lua ochii, o să pleci plin de idei de vacanță de la târg, chiar dacă nu te-ai hotărât să achiziționezi o vacanță pe loc)
  • o să-ți placă să-ți alegi vancanța dintr-un loc în care ai oameni avizi de vacanțe în jurul tău, te poți consulta vis a vis de vacanțe și cu ceilalți participanți la târg, călători ca și tine
  • atmosfera este mai destinsă decât într-un birou, iar coloritul târgului deja te trimite cu gândul departe spre mări și zări
Așadar, Tamicris Tours te așteaptă la târg, va fi acolo trup și suflet pentru tine, pentru ca vacanța ta să devină o amintire de neprețuit și după cum știi... amintirile n-au preț! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram