Extravag(c)anță: circuitele exotice în locuri unice pe Terra

Măcar odată în viață, sigur te-ai gândit: cum ar fi să am parte de o experiență unică undeva în lume, departe de tot ce înseamnă acasă, în altă cultură ce pare că vine din alt spațiu și alt timp? Pun păriu că nu ai ști ce să alegi, deși posibilitățile sunt nenumărate. Azi am extras din multitudinea de oferte de vacanță Tamicris Tours pe cele mai extravagante, care îți vor bune imaginația la treabă și mai apoi de ce nu... la drum :)





Ce ai zice de 17 zile prin America de Sud, prin una dintre cele mai extravagante metropele ale lumii: Rio de Janeiro și pe la cea mai întinsă cădere de apă de pe glob: celebra cascadă Iguasu? În plus ai avea parte de o incursiune în jungla amazoniană, cel mai sălbatic loc de pe pământ cu cea mai mare diversitate de plante și animale pe care ți-ai putea-o imagina. Dincolo de vacanța de neuitat ai parte și de o pauză imensă de la zona de confort și de cunoasteerea propriilor limite. Greu vei mai găsi ceva mai exotic de atât.


Supranumită “Sahara înghețată a Terrei”, Alaska, acest loc mai puțin accesibil turiștilor, poate fi acum descoperit printr-o alăturare superbă cu Canada. Un zbor la Vancouver, pe coasta de vest a Canadei, în orașul Jocurilor Olimpice pe iarnă din 2010  și apoi îmbarcarea pe o croazieră de vis ce te va transporta într-o legendară excursie de o săptămână prin sălbaticele locuri ale penisulei Alaska, se poate transforma în călătoria vieții tale. 




Tamicris Tours te invită să te aventurezi în sălbaticele savane ale Africii și să te lași cuprins de misterul locurilor și de tradițiile triburilor africane pentru 18 zile indite. Vei avea posibilitatea să ajungi în Perla Africii, la Nairobi, să vezi ce a insipirat-o pe Corinne Hofmann când a decis să experimeteze Africa atât de profund și de personal. Poți ajunge în Rezervația Samburu, în Parcul Național Nakuru sau în Rezervația Masai Mara, iar cireașa de pe tort va fi cu siguranță exoticul Zanzibar.


China pare o destinație cam îndepărtată, nu-i așa? Până și în expresiile pe care le folosim ca să exprimăm un loc foarte, foarte departe de noi, o folosim "până în China", ei, dar China nu este chiar așa de departe. Tamicris Tours ți-o aduce aproape printr-un circuit de aproape 20 de zile în care îi poți descoperi comorile: Beijing - Chendgu - Croazieră pe Yangze - Drumul Ceaiului - Xizhou - Lijiang și tot ce ai visat vreodată și ai văzut eventual numai în filme, și acelea destul de exotice :)



Vacanțele exotice sunt foarte costisitoare, nimeni nu va nega asta vreodată, dar de cele mai multe ori, sunt experiențe de care ai parte cam o singură dată în viață, de aceea le alegem cu o grijă ieșită din comun și tot din acest motiv suntem atenți pe ce ne dăm banii. Nu am vrea să ratăm tocmai o vacanță de acest tip. Recomand, așadar, apelarea la o agenție de turism pentru oricare dintre aceste experiențe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram