De Crăciun la munte în România

N-am fost niciodată de Crăciun la munte în România, dar mereu imaginile pe care le vedeam la prietenii ce își petreceau vacanțele de iarnă la munte mă încântau peste măsură. Trebuie să fie tare frumoasă atmosfera de Crăciun la munte: zăpadă sigur va fi, mâncare delicioasă sigur va fi, în plus nimeni nu merge singur în vacanțe la munte, deci prietenii sigur sunt acolo ca să mențină buna dispoziție. Tamicris Tours vine cu ultimele oferte de Crăciun la munte în România, prețuri bune și siguranța unei vacanțe de iarnă, nemaipomenite... Să vedem câteva variante:



Poate pentru cei din centrul ţării ori chiar şi pentru cei din Bucureşti, Sinaia pare aproape şi accesibilă, dar de exemplu mie mereu mi s-a părut departe şi nu prea reţin să-mi fi făcut cine ştie ce planuri cu ea. Totuşi după o scurtă trecere în 2009, mai apoi i-am dedicat aproape o săptămână în cadrul unei şcoli de vară şi aşa am avut parte de una dintre cele mai frumoase experienţe turistice din România. Am vizitat Sinaia pe îndelete şi atunci am ştiut că pe bună dreptate i se spune acestui frumos oraş de la poalele munţilor: capitala de iarnă a României… 

Tamicris Tours vine cu o ofertă pentru vacanța de Crăciun la Hotelul Rina din Sinaia aflat în peisajul fascinant al munților Carpați.


Predeal poate fi și el o variantă de excepție. Pe minunată și aglomerata Vale a Prahovei, printre stațiunile de calibru se numără și Predealul, la un singur pas de Sinaia, Bușteni și Azuga, toate compunând minunate și originale tablouri de iarnă românești.

Tamicris Tours vă invită și la Predeal pentru a petrece Crăciunul alături de cei dragi la Hotel Alina sau la Hotel Belvedere


Există alternative pentru vacanța de iarnă românească și pe Valea Oltului, la Călimănești Căciulata, o zonă superbă care merită atenția tuturor celor care își doresc un Crăciun de poveste, cu zăpadă și preparate autentice românești. De asemenea stațiunea este recomandată și iubitorilor de băi termale și celor care pun în prim plan preocuările spirituale în zilele de sărbătoare; una dintre cele mai cunoscute și frumoase mânăstiri din România se află aici, Mănăstirea Cozia.

Tamicris Tours vă propune o vacanță aici la Hotel Central, o construcție în stil baroc asezată în mijlocul unui parc natural de o frumusete deosebitã. Cea mai mare parte a camerelor va ofera o privire panoramică a stațiunii și a muților care o înconjoară.


Iarna la munte are un farmec aparte, iarna își primește aura senzațională numai prin cresteze înzăpezite care se văd în orice parte ai privi, iar Crăciunul, sărbătoarea familiei nu poate fi decât nemaipomenită în acest cadru, cu cele mai importante persoane alături...

Sursa foto 2, foto 3, foto 4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram