Piețele de Crăciun din Europa

Piețele de Crăciun sunt pe trend ascendent în ultimi ani și parcă sunt tot mai multe. Avem una și în România, la Sibiu și este pe drumul cel bun, am vizitat-o chiar anul trecut. Însă de fiecare dată când se apropie sărbătorile de iarnă mă gândesc la "cum ar fi să merg la o Piață de Crăciun din afară?"... Și de la gând la faptă cât îți ia? Tamicris Tours are oferte speciale pentru Piețele de Crăciun din Europa.



De ce să mergi la o Piață de Crăciun și pe care să o alegi:

  • miroase a Crăciun de nu s-a pomenit la o astfel de Piață, parcă te găsești în Ajun de Crăciun indiferent când te decizi să o vizitezi
  • odată cu o Piață de Crăciun ajungi și într-un oraș minunat gată să fie descoperit
  • intri în atmosfera Sărbătorilor de iarnă instant
  • sunt o sursă de inspirație senzațională pentru cadourile de Crăciun
  • te simți din nou copil printre Moși Crăciuni, bunătăți de sărbătoare și decorațiuni nemaipomenite (nu îți vei mai putea lua gândul de la cum îți vei împodobi bradul în acest an)
  • vezi cei mai frumoși brazi de Crăciun posibili (și inevitabil te vei inspira de la ei)
  • alege chiar în acest moment o locație cu Piață de Crăciun și intră primul în atmosfera de Sărbătoare


Dacă nu ai văzut până acum capitala Austriei este aproape obligatoriu să o descoperi în timpul Pieței de Crăciun. Viena în preajma sărbătorilor de iarnă are un farmec aparte, este de poveste. Se spune că este și cea mai populară (celebră) Piață de Crăciun din lume
Durata: 3 zile
Pret: 125 euro + 40 lei/ pers



Cel mai elegant oraș al Poloniei are o tradiție frumoasă a Piețelor de Crăciun și nu trebuie ratat. Sunt voci care declară Piața de la Cracovia cea mai frumoasă din Europa și mai că le-aș da dreptate la cât de bine poate arăta acest oraș (căruia parcă nu i se dă valoarea cuvenită).
Durata: 4 zile
Pret: 160 euro + 50 lei/ pers



Una din cele mai frumoase capitale europene aduce în prim plan în perioada imediat următoare o superbă Piață de Crăciun și una dintre cele mai accesibile pentru noi românii (pentru cei din vest chiar mai accesibilă ca cea de la Sibiu). Inspirați sau nu de austrieci, vecinii maghiari atrag anual grupuri mari de turiști la Piața lor.
Durata: 2 zile
Pret: 59 euro/ pers



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram