Revelion de basm la Sinaia

Normal că mă atrage cu mult mai mult un Revelion înzăpezit la munte, căci ar avea fără îndoială un farmec aparte. Numai gândul la Peleșul dintre nămeți mă face să visez frumos. Mai apoi Sinaia e Sinaia, capitala de iarnă a României cum tare îmi place mie să mai zic. Chiar mă gândeam cât de cameleonic e orașul, în sensul pozitiv, vara e o oază de verdeață în mijlocului deșertului, iar iarna e basmul întruchipat al copilăriei. Are un magnetism aparte Sinaia, nimeni nu-i poate răpi din farmecul cu care a cucerit atâtea și atâtea generații.




Ce are Sinaia de oferit în afară de petrecerea de Revelion de la hotelul pe care o să-l alegeți? Păi dacă o vizită la Castelul Peleş este de neratat, la fel de obligatoriu este şi o plimbare prin minunatul parc Ghica şi la fel de încântător este şi celebrul Casino din Sinaia unde se organizeză diferite evenimente culturale în orice sezon.

Pentru mine, de aici din inima Transilvaniei, Sinaia pare relativ departe, mereu când merg cu gândul la ea o văd mai accesibilă pentru călătorii de la sud de Carpați și drept e că ei sunt cei care o vizitează mai des, dar zău că merită o șansă și din partea celor aflați mai departe, în definitiv îi vin turiști și din afara țării.




Așadar, dacă vă gândiți la un Revelion 2014, în România, la munte, nu uitați de Sinaia, mi se pare cea mai bună alegere și este o ocazie excelentă să petreci o noapte dintre ani într-un cadru perfect, cum vezi numai în cele mai frumoase vederi din țara noastră. A! și mai cred cu tărie că pentru a te mobiliza în a găsi o ofertă bună pentru Revelion nu mai ai ce aștepta!!

Tamicris Tours ne propune câteva variante de Revelion 2014 la Sinaia din care voi aminti de Sejurul de la Hotelul Rina și Sejurul la Hotel Bucegi.

Hotel Rina: Hotelul RINA SINAIA se află în mijlocul peisajului fascinant al munților Carpați în centrul stațiunii Sinaia, stațiune cunoscută și sub numele de "Perla Carpaților" datorită frumuseții sale extraordinare. Hotelul este situat în centrul stațiunii Sinaia.

Hotel Bucegi: Hotel BUCEGI SINAIA se situează în centrul orașului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr.22, langă Hotel New Montana și alături de deja celebrul RESTAURANT BUCEGI - care deasemenea deserveste VILA.

sursa foto 1, foto 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram