Hai la ski în țara iernii! Austria!

Să ridice mâna sus toți cei care văd Austria ca pe o destinație parcă anume făcută pentru iarnă! Să se facă auziți cei care se gândesc la Austria ca la un ținut alb… alb de basm.



Nu știu dacă relația Iarnă – Austria are legătură cu faptul că mulți din prietenii mei merg pe acolo la ski an de an, pentru că eu nu le am deloc cu sporturile de iarnă, dar cert este că de fiecare dată când mă gândesc la Austria o văd acoperită de zăpadă, plină cu pârtii de schi, piețe de Crăciun, mere caramelizate și orașe din vată de zahar. Da, Austria mi-e sinonimă cu iarna.

Tamicris Tours ne propune un Sejur la Sporthotel Falkenstein Kaprun situat la baza gheţarului Kitzsteinhorn. Kaprun este o comună în regiunea Pinzgau din landul Salzburg. Localitatea se află în Parcul Național Hohe Tauern unde se află vârful Wiesbachhorn de 3.570 m și Kitzsteinhorn de 3.203 m.

De vizitat în zona Kaprun dacă nu skiezi sau iei o pauză :)

Grossglockner Hochalpen Strasse ("Transfăgărășanul" Austriei) :)
Mina de sare la Hallein
Cascadele Gollinger
Barajele din Kaprun - 2 lacuri de acumulare la 2000m altitudine
Urcare pe Kitzsteinhorn la 3029 m

Detalii sejur:
Intrări zilnice. Excepții: în intervalul 24.12-04.01 și 08.02-26.04 intrări doar sambăta.
Cazare minimă: 2 nopți. Excepție: în intervalul 21.12-04.01 și 08.02-26.04 (minim 7 nopți)
Pentru schiori: telecabina la 200 metri, până la cel mai apropiat domeniu schiabil la 400 m distanță, ski bus station la 150 metri în fața hotelului.
Preț: de la 402 euro/personă/sejur (demipensiue)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram