3 destinații perfecte pentru primăvară 2014

Vine, vine primăvara... Vine, va veni cu siguranță, 1 martie bate la ușă, ghiocei deja am văzut, ne mai rămâne doar să răspundem la întrebarea "Unde mergem în această primăvară?" Câteva idei (adică 3) o să vă dau eu chiar azi, urmând ca în decursul săptămânilor viitoare, pe cum va străluci soarele tot mai frumos pe cer, să vin și cu alte idei, depinde de inspirație :)



Pentru moment punem la bătaie luna aprilie, probabil prima lună cu adevărat de primăvară, o lună care pe lângă frumusețea ei proverbială vine la pachet și cu zile libere datorate sărbătorilor Pascale, așa că o vacanță la început de primăvară nu ar strica să fie plănuită de pe acum...




Verona, Torino, Sanremo, Monte Carlo, Barcelona, Marsilia, Milano, Veneția. Nu știu cum vă sună vouă, dar eu găsesc extraordinar de atractiv acest circuit. Complex și minunat mai ales primăvara când prin toate aceste locuri temperatura este nemaipomenită și te te îmbie la o vacanță perpetuă. Cineva care a fost prin aceste locuri de curând îmi spunea că nu ar mai merge iarna în destinații care vara și primăvară dau tot ce au mai bun din ele. Așa că nu ratați acestă ocazie unică de a le vedea în toată splendoarea lor!!




Mereu mi-am spus că cel mai bun moment de a vizita capitalele europene este primăvara. Londra nu face și nu va face niciodată excepție. N-aș merge iarna (știți voi, vremea capricioasă), dar primăvara, ah... primăvara este ceva deosebit. Scriam anul trecut pe vremea asta un articol care e încă actual, semn că n-am ajuns nici până acum :( Nu vreau să mă deprim prea tare, vă las să-l citiți și poate vă inspirați și voi din el... ;)




Cel mai boem circuit al primăverii nu putea fi decât unul în Italia :)) da, știu, slăbiciunile sunt greu de stăpânit, dar nu putem nega cât de frumoasă e Italia primăvara. Primavera dell'Amore, nu? Verona orașul celor mai celebrii îndrgăgostiți din istorie, Romeo și Julieta, Padova Sfântului Anton și Cetatea Eternă. Ce ne putem dori mai mult de la, probabil, prima vacanță a lui 2014? 


Și un scurt fragment muzical care să vă însoțească virtual în alegerea vacanței...

sursa foto Londra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram