Vacanțe accesibile - Olympic Beach

De câte ori ați auzit că turiștii aleg Grecia din cauza prețurilor mici și a locației deosebite? Eu de foarte multe ori. Adevărul este că există vacanțe cu adevărat accesibile, pe care aproape oricine și le poate permite, iar varianta Grecia - Olympic Beach este una din cele mai bune. Și cu Tamicris Tours puteți ajunge aici, vă stau la dispoziție sejururi la prețuri foarte mici.



Olympic Beach este o stațiune la marea Egee situată la 75 km sud de Salonic, iar peisajul îi este dominat de Munte Olimp. Aici uriştii găsesc diverse modalități de petrecere a timpului liber, hoteluri mici, de familie sau mai mari și mai luxoase,  precum şi supermarketuri, magazine de suveniruri, sau magazinele cu haine din piele de foarte bună calitate. Deși mulți spun că Olympic Beach seamănă izbitor de tare cu Mamaia noastră dragă, totuși nivelul stațiunii și al serviciilor depășește cu mult, cam orice înseamnă turism la mare în România.

Cele mai frumoase plaje de pe Riviera Olimpică sunt Grista din apropierea sitului arheologic Plaka Litochoro și Leptokaria  de o frumusețe exotică, recunoscută pentru ospitalitatea grecilor din zonă. 

În general plajele din Olympic Beach cunt cu nisip fin şi auriu numai bune pentru cei care urăsc nesfârșitele plaje cu pietricele din Croația sau alte zone de coastă, iar apele de o claritate ireală întregesc acest peisaj de vis, excelent pentru cei care își doresc să poată practica în vacanță scuba diving sau popularul snorkeling.

De văzut și de făcut în Olympic Beach la prețuri foarte bune:

  • o deosebită posibiltate de distracție atât pentru părinți cât mai ales pentru copii este celebrul Luna Park, un parc acvatic cu numeroase și diferite tobogane și alte activități specifice unei vacanțe la mare
  • de gustat specialitățile tradiționale grecești în sutele de taverne de pe plajă sau din stațiune (puteți încerca mai multe chiar și prin stațiunile din jur, cert este că e aproape imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă)
  • de vizitat ar fi Muntele Olimp, stațiunle Paralia Katerini aflată în imediata apropiere și Complexul monahal Meteroa (cu o mică abatere de la traseu)
  • foarte populară este și mini croaziera aproape obligartorie în superba insulă Skiathos
  • mai puțin cunoscut, dar superb și repede îndrăgit poate fi și Castelul Platamonas (stațiunea Platamonas fiind și ea o stațiune foarte frumoasă care îți merge rapid la inimă)


Grecia (și grecii) vă așteaptă ca în fiecare an cu brațele deschise, încercați să o (îi) vizitați alături de Tamicris Tours, încercați o experiență reușită la malul mării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram