Trei hoteluri de vis pentru o vacanță perfectă

Dacă sunteți dintre cei care preferă vacanțele relaxante în locul vacanțelor cu multă, multă plimbare și descoperire, atunci acest articol vi se adresează direct. Avem nevoie de vacanțe în care doar să ne odihnim și unde am putea face asta cel mai bine dacă nu într-un hotel frumos și cu servicii ireproșabile?! La Tamicris Tours găsim 3 astfel de hoteluri în 3 locații superbe din Europa: Creta, Belek și Lloret de Mar...




Situat în partea de est a insulei Creta, Miramare este un hotel extrem de atractiv cu o panoramă deosebită asupra orasului Agios Nikolaos și a Golfului Mirabello. Una din facilitățile majore ale hotelului este apropierea de Aeroportul Internațional din Heraklion. Nu o să pierdeți timp în căutarea lui și vă puteți începe vacanța imediat...


Facilitaţile hotelului: recepție 24h, parcare, rent a car, exchange, discotecă, minimarket, restaurant, piscină interioară, 4 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, teren de joacă pentru copii, mini club, sală de fitness, saună, jacuzzi, teren pentru practicarea diferitelor sporturi, camerele au balcon, aer condiţionat, televiziune prin satelit cu o gamă largă de canale, frigider, baie proprie cu accesorii, cadă și/sau duș și uscător de păr. 


Arată într-un mare fel și este unul din cele mai noi hoteluri din Turcia, deschis în primăvara anului trecut. Este situat la 30 km de aeroport și la 40 km de centrul orasului Antalya. Este potrivit atât pentru familiile cu copii cât și pentru vacanțele romantice în doi.


Facilitățile hotelului: 6 restaurante a la carte (italian, barbeque, pescăresc, turcesc), 13 baruri (1 bar deschis 24 ore), 6 piscine exterioare (una olimpică, una cu apă de mare, una cu încălzire), piscină interioara, 4 tobogane, cinema, centru SPA & Wellness, coafor, spalatorie, curațătorie chimica, 3 terenuri de fotbal pentru pasionați.


Situat la 100 m de plaja din Santa Susanna, pe Costa Brava și în imediata apropiere a superbei Barcelona, hotelul Caprici Verd ar putea fi o opțiune deosebită la granița dintre o vacanță activă și una de relaxare totală. Știu cât de mult pun aceste hoteluri relaxarea pe locul 1, dar totuși bucuria de a avea Barcelona la o mică distanță cu trenul nu se compară cu nimic.


Facilitățile hotelului: paturi “queen-size”, balcon, aer condiționat, TV satelit, telefon, seif, frigider, baie cu duș, uscător de păr, recepție 24h, restaurant cu servire bufet și show-cooking, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, jacuzzi, terasă, loc de joacă pentru copii, bar, snack-bar, sală internet, sală de fitness, saună, piscină interioară.

Deci ce alegem? ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram