Descoperă iarna! Hai la Ski!

Bine ne-am regăsit în 2015, sănătoși și cu chef de călătorii. Dacă pentru o parte dintre noi vacanța se termină chiar azi, pentru alții ea abia începe, căci este cunoscut faptul că după sărbătorile de iarnă, cei ce iubesc maxim muntele și sportul vor pleca negreșit măcar 7 zile la ski, să se bucre de iarnă și de viață. Tamicris Tours ne propune o serie de oferte speciale pentru a ne putea bucra de iarnă și de ski la cele mai bune prețuri în locuri minunate...


Tabara de Ski Zauchensee Golling

Dacă doriți o experiență deosebită în apropierea fascinantului orășel Salzburg din Austria, alegeți o pârtie de ski din zona  Zauchensee. Pe lângă potențialul sportiv extraordinar mai beneficiați și de o locație deosebită pentru cei care nu merg pe pârtie zi de zi și doresc să viziteze orașe, să meargă la cumpărături sau pur și simplu să se odihnească. Prețurile sunt foarte bune și merg și pentru membri familiei care nu au nevoie de un skipass.



Kaprun este o comună în regiunea Pinzgau, în Parcul Național Hohe Tauern unde se află cunoscutele vârfuri Wiesbachhorn și Kitzsteinhorn. Peisajele ce pot fi observate de pe pârtiile de ski îți taie respirația, un împătimit al muntelui și al sporturilor de iarnă nu va rata oportunitatea de a ajunge aici. În plus o zi de descoperire a pitoreștilor orășele din jur nu are cum să nu vă încarce bateriile.


Bansko este un oraș și o populară stațiune de schi în sud-vestul Bulgariei, situat la poalele Munților Pirin, la o altitudine de 925 m deasupra nivelului mării. Este locul cu care se mândresc vecinii de la sud de Dunăre când vine vorba de destinații de iarnă în țara lor. Oricum se spune că au făcut o treabă tare bună în zonă cu care au de ce se lăuda. Tot mai mulți turiști parcă preferă Bulgaria și când vine vorba de vacanța de iarnă.

M-am rezumat la cele trei destinații, dar în luna ianuarie voi mai veni cu alte sugestii în această direcție. Iarna este superbă și dacă încercăm să ne bucurăm de ea, să o trăim frumos, poate deveni un anotimp pe care abia îl așteptăm. Și nu trebuie să fim copii pentru asta...


sursa foto


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram