Destinații în ordine alfabetică: Oferte speciale de Paște 2016

Au mai rămas fix 3 săptămâni până la Paște! Foarte târziu ne bucurăm de Paște în acest an, față de anii trecuți, când Paștele cădea în aprilie prin perioada asta. Dar pe cât de îndepărtat ne-a părut la începutul anului, pe atât de repede ne pare acum că a trecut timpul și se apropie. Ne mai dă numai puțin răgaz, să ne plănuim escapada de primăvară, căci la mulți dintre noi se lasă cu câteva zile libere. Și ce bine am putea profita de ofertele speciale de Paște de la Tamicris Tours!

Spre deosebire de Crăciun, pe care parcă tot în familie ni-l imaginăm mai degrabă, Paștele a câștigat, în ultimii ani, teren în deplasare... Ba parcă ni-l dorim tot mai exotic și mai diferit, ca să ne țină cumva de cald până la vacanța de vară. Tamicris Tours ține să ne propună în această primăvară câteva oferte de nerefuzat. Mă rog, putem considera că Iepurașu' ni le aduce ;)


Croaziera Brizele Mediteranei
Tarif de la 599 euro/pers cabina interioara cu All Inclusive
Plecare 27 aprilie

În urmă cu ceva vreme vă spuneam că: "Nu am auzit pe NIMENI care să fi fost într-o croazieră și să nu se fi întors mulțumit și plin de cuvinte de laudă. O croazieră pare pur și simplu vacanța care nu poate nemulțumi, personalul de la bord este profesionist, știe cum să ofere servicii de calitate, vasul este construit cu simț de răspundere și este mult mai mult decât un hotel, este un oraș pe ape. Totul este All Inclusive, că nu are cum să fie altfel, totul este rigurozitate și precizie și nimeni nu se complică atunci când plătește o croazieră pentru că par cei mai sigur invesți bani într-o vacanță". 

Maldive - Hotel Pallazzo Laamu 4 stars
Tarif de la 958 euro/pers cu mic dejun
Plecare 29 aprilie

Maldive este cel mai mic stat asiatic, atât din punct de vedere al populației cât și al suprafeței. Este de asemenea statul cu cea mai mică altitudine maximă din lume. Cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele turcoaz, cu rezervațiile de corali, cu splendidul mozaic de pești multicolori, cu apusurile spectaculoase, care îți taie respirația, este într-adevăr o alegere minunată. Cunoscută și ca destinație romantică, wellness și balneoclimaterică, oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre wellness, recuperare și spa în care iubitorii de vacanțe pot profita de programe deosebite de tratamente și masaje speciale.

Punta Cana - Hotel Sirenis Punta Cana 5 stars
Tarif de la 628 euro/pers cu All Inclusive
Plecare 25 aprilie

Republica Dominicană oferă o vacanță exotică care nu va semăna cu niciuna din vacanțele europene, indiferent cât de exotice s-ar prezenta acestea. Peisajele minunate cu ape în culori ireale și cu palmieri gigantici nu au cum fi asemănate plajelor europene. Tot mai multă lume dorește să schimbe peisajele vacanțelor europene cu vacanțe cât mai exotice, semn că ele au devenit mult mai accesibile decât erau în urmă cu câțiva ani. 

Cuba - Varadero - Hotel Be Live Turquesa 4 stars
Tarif de la 1040 euro/pers cu All Inclusive
Plecare 29 aprilie

Probabil pentru atunci când Europa nu ne va mai ajunge :) Așa îmi spun mereu când vine vorba despre destinații pe cât de exotice pe atât de îndepărtate. O zonă accesibilă și extrem de populară este zona Mării Caraibelor cu insulele parcă destinate lunilor de miere și vacanțelor leneșe la umbra palmierilor. Cuba este o țară insulară în nordul Americii centrale, situată pe cea mai mare insulă din Antile, care se află la confluența Mării Caraibelor, al Golfului Mexic și Oceanului Atlantic. La nord se află SUA și Bahamas, la vest Mexic, la sud Insulele Cayman și Jamaica, iar la sud-est Haiti. O zonă splendidă în lumea asta mare!

Dubai - Hotel Fortune Boutique 4 stars
Tarif de la 553 euro/pers cu demipensiune
Plecare 30 aprilie

Dubaiul reprezintă o parte interesantă din Emiratele Arabe Unite, o parte ce merită vizitată și cunoscută. Dubaiul este unul din cele șapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite (EAU) și totodată cel mai populat stat component. Este situat pe malul sudic al Golfului Persic, în Peninsula Arabică, aflându-se pe locul secund în ceea ce privește teritoriul (după Abu Dhabi) și pare cel mai accesibil cu plecare din Europa.

Ce ziceți? Avem de unde alege?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram