La mulți ani și destinații minunate în 2017!

Dragi prieteni, vă scriu pentru prima oară în 2017 tocmai pentru a vă ura Un An Nou Minunat și pentru a vă mulțumi că în anul precedent ați fost alături de noi, cu speranța că o să rămânem împreună și în acest Nou An... și în cei viitori! 

La mulți ani!


Și în acest an Tamicris Tours vă așteaptă cu cele mai interesante oferte de vacanță, ca zilele voastre libere să se transforme în cele mai minunate amintiri. Fie că este vorba de city break-uri sau vacanțe mari, de vară sau iarnă.  

Atunci când alegeți vacanțele nu uitați că alegeți de fapt un întreg proces ce va duce la cele mai frumoase amintiri ale voastre. Și după cum știți amintirile n-au preț, iar Tamicris Tours lucrează la asta umăr la umăr cu voi. 

Și ca un îndemn pentru acest an ce tocmai începe, luați cugetarea lui Mark Twain, ca o zicală de căpătâi atunci când sunteți în dubiu: "Calatoria este fatală prejudecatii, bigotismului și îngustimii minții și din această pricină, mulți din oamenii au mare nevoie de ea. Viziunile largi, generoase, caritabile despre oameni și lucruri nu pot fi obtțnute vegetand într-un mic ungher al pămantului toată viața. Așadar, CĂLĂTORIȚI”

An Nou Călător! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram