5 țări în care îți poți petrece vara la mare

Pentru că, ce vara e aceea în care nu vezi marea? M-am întrebat de multe ori și la finalul fiecăreia în care n-am văzut marea, m-am simțit frustrată și neconsolată. 

Tamicris Tours ne propune veri fantastice la mare, azi vă prezint 5 țări pe care le puteți alege pentru o vacanță de neuitat pe malul mării:



1. Bulgaria
Într-o deosebit de importană creștere, Bulgaria nu doar că îi fură României turiștii, dar cam toți cei care ajung pe coastele ei, se declară foarte mulțumiți de tot ce găsesc aici: servicii, peisaje, oameni, prețuri. Fie că alegi o destinație foarte cunoscută ori una în plină promovare, nu o să fii dezamagit. Bulgaria surprinde și se pare că cei de acolo dețin un secret nemaipomenit când vine vorba de a asigura vizitatorilor o vacanță de neuitat.

Tamicris Tours ne oferă o vacanță reușită la vecinii bulgari, putem alege dintr-o selecție variată pentru toate buzunarele.

2. Grecia
N-ai cum să nu iubești Grecia! Are un țărm cum numai Paradisul mai are, are o dragoste de viață ilustrată de Zorba și prețuri pe buzunarul oricărui turist. Grecia este sublină, mergi odată și apoi vrei să mergi mereu. Anul acesta alegi ceva pe continent, anul următor poți alege o insulă. Anul acesta poți alege Marea Egee, apoi anul următor poate vrei să te bălăcești în altă mare, să stai la plajă pe tărmurile Mării Ionice. Grecia are de toate pentru toți și nici să vrei nu te va putea face ceva să nu-ți dorești să-i mai calci pragul.

Tamicris Tours ne trimite la greci prin ofertele minunatele pe care le pune la dispoziție.


3. Italia
Este înconjurată de mare, este renumită pentru coastele abrupe și spectaculoare, pentru Riviera Ligurică sau Coasta Amalfitana, dar la fel de apreciate îi sunt și plajele scăldate de Adriatică. Poate dai câte o fugă de pe tărmurile sale în orașele ei boeme și încărcate de istorie. Italia este un loc de basm în care poți ajunge cu ușurință de pe cel mai înalt vârf de Mont Blanc pe cele mai liniștite și fermecătoare petece de nisip ale Siciliei.

Vrei la mare în Italia? Tamicris Tours face acest lucru posibil, accesează-ți vacanța aici.



4. Spania
Ole! De câre ori ai auzit de Costa Brava, ori Costa Blanca... ori Costa Dorada? Toate și multe altele sunt scăldate de apele albastre ale Mediteranei. Totul este culoare și ritm. Stațiuni micuțe și cochete stau liniștite printre orașe colosale ca Barcelona sau Valencia. Asta dacă nu ne legăm de insulele Spaniei, de foarte populara Mallorca ori de electrizanta Ibiza, raiul de distracție al tuturor tinerilor de pe pământ. Cred că nu ai nevoie de prea multe argumente ca să ajungi în Spania la mare, nu?

Bineînțeles, o poți face și cu Tamicris Tours, prin oferta specială pentru Spania.

5. Turcia
Ultima, dar nu cea din urmă, Turcia, aleasă mai mult pentru serviciile impecabile și hotelurile de 5 stele cu posibilitate de All Inclusive. Vrei o vacanță în care să nu te gândești la absolut nimic? O vacanță în care totul să-ți fie intuit de cei care se ocupă de tine? O vacanță pe care să o petreci ca un Pașă? Turcia este de tine, iar familia ta cred că o să-ți mulțumească, nu degeaba familiile cu copii o pun pe primul loc atunci când își plănuiesc vacanțele.

Tamicris Tours face totul posibil și de această dată cu oferte pe gustul fiecăruia.

Orice ai face și orice ai alege, trebuie să ai parte de o vacanță la mare, vara e lungă și călduroasă, plajele infinite și pline de povești relaxante... Vara e sinonimă cu Marea, pe care o alegi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram