Vacanță la vecinii de la sud: Bulgaria!

De unii urâtă, de alții iubită, de foarte mulți comentată, vecina noastră de la Sud, Bulgaria, atrage prin nenumărate obiective turistice. Chiar și cei mai exigenți călători i-au trecut pragul, ba pentru mare, ba pentru munte, ba pentru orașe medievale, ba pentru faptul că raportul calitate/preț a fost apreciat, ba pentru simplul fapt că este o țară frumosă, cu potențial imens, care a investit mult în turism și asta se vede. Vă recomand tuturor o vacanță la bulgari, de dragul diversității, de dragul comparației și de dragul faptului că n-am auzit să se fi întors cineva dezamăgit de acolo.



Câteva motive în plus, pentru a ajunge în Bulgaria în această vară:

Litoralul Mării Negre de la vecini cu stațiuni ca Albena, Nessebar sau Sunny Beach a fost încercat cu succes de mii de români anual. De ce merg mai degrabă românii la mare în Bulgaria decât în România? Este o întrebare care ne pune pe gânduri și care ne trimite să vedem cu ochii noștri. 

Sf. Constantin și Elena, cea mai veche stațiune de la Marea bulgarilor, o stațiune cu tradiție aflată într-un parc natural și deosebit de apreciată printre localnici. Asta nu poate fi decât bine, deoarece ceea ce preferă localnici nu va fi niciodată luat cu asalt de turiști și tocmai în locuri de acest gen poți găsi liniștea unui concediu de vis.


Bulgarii fac tursim, e un business, se comportă exemplar cu toți cei care ajung la ei. Turiștii, români sau orice altă nație le aduc beneficii, deci ospitalitatea bulgarilor nu este un mit. Le recomand tuturor celor care ajung în Bulgaria să uite de clișeele conform cărora bulgarii nu ne-ar iubi (se aplică și la alte nații, nicio problemă).

Diversitatea reliefului, a așezărilor și a modalităților de petrecere a timpului liber. Poți alege munte sau mare în orice anotimp în funcție de preferințe și de distanța față de locația din care pleci (pentru turișții din sudul țării Bulgaria este extrem de accesibilă). În plus, nu trebuie uitat că Bulgaria are orașe istorice vechi, cum este Veliko Tarnovo și o capitală modernă, Sofia, deci poate fi accesată și pentru turismul urban, nu doar pentru relaxarea de la malul mării.


Prețurile mici, mai mult decât decente practicate mai ales la cazare și la raportul calitate/servicii. De altfel mulți aleg Bulgaria pentru asta, nu poți trece cu vederea aceste "detalii". Prețurile la de bulgari sunt mult sub cele din România, pur și simplu ESTE MAI IEFTIN! iar acesta este un motiv suficient în sine, mai ales că mulți români nu au bugete de vacanță extraordinar de mari.

Apropo de prețuri mici, Tamicris Tours te trimite în Bulgaria la cele mai mici prețuri, poți consulta lista de oferte și alege ceva pe bugetul tău și al familiei tale, ține minte, toată lumea merită o vacanță la mare, iar acum toată lumea și-o permite! ;)

Sursa foto 1, 2, 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram