Un vis posibil: vacanța în croazieră

Îmi place să visez, dar cui nu-i place? Îmi place să visez în special la vacanțe superbe care vor deveni amintiri de neuitat peste ani. Un astfel de vis este și va fi până la înfăptuire, o vacanță în croazieră, o vacanță inedită pe un hotel plutitor. M-am gândit odată cât de frumoasă ar putea fi o lună de miere în croazieră, căci croazieră e un tip de vacanță care presupune un lux anume, o stare de spirit anume, poate una din rarele vacanțe în care nu ești tentat să pleci în altă parte în mijlocul relaxării din simplul motiv că apele te înconjoară și trebuie să aștepți portul următor dacă vrei să evadezi de pe navă... dar poate nici măcar nu o să vrei să pleci de pe vas. Dar, mi-am jucat cartea cu luna de miere, acum trebuie să găsesc altceva :)



Nu am auzit pe NIMENI care să fi fost într-o croazieră și să nu se fi întors mulțumit și plin de cuvinte de laudă. O croazieră pare pur și simplu vacanța care nu poate nemulțumi, personalul de la bord este profesionist, știe cum să ofere servicii de calitate, vasul este construit cu simț de răspundere și este mult mai mult decât un hotel, este un oraș pe ape. Totul este All Inclusive, că nu are cum să fie altfel, totul este rigurozitate și precizie și nimeni nu se complică atunci când plătește o croazieră pentru că par cei mai sigur inveți bani într-o vacanță.

Unde poți ajunge în Croazieră cu Tamicris Tours:






De ce ar trebui să ai parte de o vacanță în croazieră măcar odată în viață:
  • pentru confortul deosebit și natura luxoază a unor zile pe care cu siguranță le meriți
  • pentru că este o ocazie minunată de a descoperi locuri deosebite, dar în același timp de a te relaxa în cel mai fără griji concediu al tău
  • pentru că este IDEALĂ pentru luna de miere sau altă călătorie importantă din viața ta
  • pentru că poate fi o vacanță de familie, chiar dacă ai copii mici, ai facilitățile deosebite ale unui vas de croazieră, se oferă servicii ireproșabile famiilor cu copii
  • pentru că satisface cele mai pretențioase cerințe ale celor mai dificili oaspeți (deci cu pretenții de bin simț te vei simți rege pe un astfel de vas)
  • pentru că oferă tot ce ai dori de la un hotel plus multe altele în plus 
  • pentru că porturile în care va ancora vasul tău îți vor arăta cele mai populare locuri de vacanță din lume (însă uneori ai la dispoziție doar o zi pentru a le descoperi, nu uita acest aspect)
  • pentru că o croazieră este din ce în ce mai accesibilă, mai ales în extrasezon și mai ales cele de pe Marea Mediterană
  • pentru că poți alege o croazieră în funcție de buget, cele de 4 sau 5 zile sunt destul de ieftine
  • pentru că ai posibilitatea să mai vizitezi un oraș de obicei extraordinar, orașul din care te îmbarci pe vapor
  • pentru că ai o singură viață și e păcat să ratezi așa o experiență

Dacă o să petreceți o astfel de vacanță, faceți-ne atâta bine și ne trimiteți niște fotografii de pe vas (doar aveți internet la bord) ca să putem să ne înverzim puțin de invidie :)

Vacanță plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram