Top 10 cele mai bune locații pentru Revelionul 2014

Pentru că oricât am nega, 2013 este pe final și oricât am vrea să amânăm planurile de Revelion, știm că cele mai bune oferte le găsim în toamna ce îl precede, azi am ales cele mai bune și diverse 10 oferte Tamicris Tours pentru Revelionul 2014. Nu mai stați pe gânduri, timpul tace și trece, iar noaptea dintre ani trebuie să vă găsească într-un loc special.



V-am vorbit despre Malta mai ales în ccea ce privește ofertele pentru vacanța de vară, dar niciodată nu trebuie trecută cu vedere pentru un Revelion la temperaturi rezonabile spre calde sau un Revelion inedit la malul mării albastre ce îi scaldă în orice anotimp toate țărmurile. Malta este o opțiune de luat în seama pentru Revelionul ce stă să vină.

Din seria "Revelion în România", eu tot mizez pe Valea Prahovei deși este departe de mine și ușor inabordabilă. Dar visez, visez și visez la Revelion alb acolo și sper ca într-un an să nu mă las intimidată de distanțe și să mă pun pe plănuit un Revelion aici.

Poate că și Bulgaria ne vine mai ușor când ne gândim la vară, dar vecinii de la sud promovează un turism în orice sezon și au pregătit oferte bune de tot și pentru Revelion. Dacă dăm așa de ușor marea de la noi pe marea de la ei, de ce nu am încerca odată treaba asta și cu Revelionul? N-are cum să nu iasă bine!

Turcia ne ia ochii și iarna. Știu apropiați care furați de cum fac turcii turism vara i-au vizitat și de Crăciun sau Revelion și au fost impresionați, le-au catalogat drept "Sărbători fără nicio grijă", căci da, mizează pe AI, mizează pe faptul că turiștii ce le calcă pregul trebuie să plece de la ei fără niciun stres. Mai ales la început de an :)

Dacă cineva s-a gândit la un Revelion torid, atunci cred că, fie și involuntar, gândul le-a zburat la fantasticul Dubai. Chiar dacă nu se află în sfera mea de intrese, n-aș refuza un party de final de an aici pentru nimic în lume...

O ocazie de a contopi un city break cu petrecerea de Revelion, o ocazie de agusta din Spania în toate felurile, căci capitala Spaniei este, așa cum am mai spus, prin Muzee și Palate Regale, Piețe fermecătoare în care timpul pare că a stat pe loc, cartiere elegante, localuri unice, o viață ce curge în ritmul sângelui latin, o destinație de neuitat.

Portugalia a fost destinația anului 2013 fără dubiu, astfel că un Revelion aici n-ar putea încheia anul mai bine pentru un călător pasionat. În plus la Lisabona s-ar putea să trăiți unul din cele mai romantice Revelioane pe ritmuri senzuale de fado.

Un Revelion mai accesibil ca cel de Viena nici nu poate intra în discuție. Este foarte aproape de noi, iar orașul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Viena de Revelion s-ar putea să fie cel mai posibil vis de a sărbători finalul de an într-un cadru de neuitat.

Cam la fel ca și în cazul Vienei și la Praga s-ar prefigura un Revelion de multe stele la prețuri mici și foarte mici, iar de frumusețea locurilor nici nu mai încape îndoiala.

Poate ceva mai puțin apreciată ca o destinație de Revelion până acum, minunata Cracovie ar putea deveni de acum o destinație populară pentru Sărbătorile de iarnă. V-am povestit și de Piața de Crăciun de aici și mi se pare că devine pe an ce trece tot mai din basmul acela cu Crăciun și Revelionul. Eu spun să-i acordăm șanse, că ar merita.

Avem de unde alege, da? :) Și pe site găsim cu mult mai multe oferte!!

sursa foto 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram