Concertele anului 2014 în Europa

Anul trecut, doi dintre artiștii mei preferați au concertat în Europa (Celine Dion și Eros Ramazzotti). Din motive pe care probabil în timp le voi regreta, n-am mers să-i văd. Drept este că am și ridicat miza când mi-am propus imposibilul și anume să-l văd pe Eros musai la Roma și pe Celine desigur la Paris. Lipsit de profunzime planul meu atunci, căci aveam șanse mari să ajung să-i văd dacă eram mai flexibilă.
Anul acesta, însă, ideea năstrușnică se numește Robbie Williams, ghiciți unde?! Exact, la Londra... 

Pe 8 iulie 2014, Robbie poate fi văzut live la Londra prin Tamicris Tours. Dar mai sunt câteva concerte despre care vreau să vorbesc și care pot fi accesate la prețuri bune prin Tamicris Tours.



Pe 31 mai, "unul dintre cei mai mari artişti ai lumii, supranumit “Regele Valsului”, violonist, dirijor și compozitor olandez", concertează în capitala Ungariei. Tamicris Tours ne propune o întâlnire unică, o amintire pe viaţă, live cu Andre Rieu și cu un weekend de vis în cea mai frumoasa capitală de pe Dunăre, Budapesta. Este de neratat!!


Din seria "ai copilărit în anii '90, dacă.." vine și marele concert Backstreet Boys de la Paris. Mă gândesc că pe la 12 ani nici nu îmi puteam imagina că eu aș putea să-i văd pe băieții aceștia live, adică era ceva beyond borders, iar acum cu Tamicris Tours cred că majoritatea adolescenților întârziați (adică și eu) din generația mea ar putea să-și realizeze un vis nesperat. Backstreet Boys concertează la Paris chiar pe 18 martie ;)


Un alt băiat rebel de pe vremea adolescenței mele, Justin Timberlake concertează la Viena, pe 4 iunie. Este o ocazie extraordinară să-l vedem pe fostul component al formației 'N Sync și pe idolul a mii și milioane de adolescente de pe vremea boy band-urilor, dar la fel de extraordinară ar fi și vederea sau revederea boemei capitale a Austriei. Pentru a ostoi un dor de Viena, poți găsi orice motiv :)


Ultimii dar nu cei din urmă sunt carismaticii băieți de la One Republic pe care îi putem vedea live chiar luna acesta, pe 22 februarie la Koln în Germania. Koln este una din perlele mai puțin populare ale Germaniei, iar asocierea cu un concert One Republic s-ar putea să fie exact combinația de care avem nevoie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram