Ofertă specială - Skiathos!


Situată în nordul mării Egee, superba insulă Skiathos este una din cele mai mici ale Greciei, dar beneficiază de o popularizare deosebită din caza faptului că este foarte aproape de Salonic și de Riviera Olimpului luată cu asalt vară de vară. Tamicris Tours ne propune o ofertă specială de vacanță în Skiathos chiar vara viitoare...

Cea mai mare parte a reliefului în Skiathos este muntos, dar este presărat cu tot felul de golfuri și golfulețe care îi fac extrem de atractivă zona de coastă. În parte de sud a insulei se află cele mai populare plaje și stațiunile celebre în care distracția este la ea acasă. Zona de nord a insulei este ceva mai liniștită și recomandată familiilor cu copii și celor care nu caută neaparat o vacanță activă cu una mai calmă și mai relaxantă.

10 locuri de vizitat în Skiathos:

  1. Plaja Koukounaries - cea mai populară plajă de pe insulă care musai trebuie văzută
  2. Orașul Skiathos - principalul port și superba capitală a insulei
  3. Kastro - capitala medievală a insulei
  4. Peninsula Bourtzi - una din cele mai boeme locuri ale insulei
  5. Mănăstirea Evanghelistria (Buna Vestire) - primul loc în care s-a arborat drapelul grec
  6. Alonissos - cel mai frumos parc marin din Grecia
  7. Plaja Aselinos - recunoscută pentru valurile sale
  8. Megali Ammos - cea mai exclusivistă stațiune din Skiathos
  9.  Parcul Național Koukounaries
  10. Skopelos este cea mai apropiată insulă de Skiathos și mirificul lor în care s-a filmat romanticul Mamma Mia! (obligatoriu de vizitat)
Insula Skiathos este de neratat atât dacă ajungem să ne petrecem o întreagă vacanță acolo, dar și dacă suntem undeva în zonă și putem ajunge cu feribotul în maxim 2 ore. Toți cei care au ajuns aici s-a declarat mulțumiți și încântați de cât de frumos peste peisajul, de cât de bune sunt plajele și de cât de calzi sunt oamenii. A! și nu uitați... de cât de bună este mâncarea :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram