Cine vrea să o vadă pe Simona Halep la Turneul Campioanelor la Singapore?


Fără îndoială Simona Halep este omul momentului, iar sezonul fulminant din tenisul feminin, ajuns abia la jumătate, se va termina în octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Și ce motiv mai bun am avea să ajungem aici dacă nu Simona și acest oraș stat foooarte interesant, totodată cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Unde mai pui că sunt zvonuri că din 2019 Turneul Campioanelor s-ar putea muta de la Singapore.

Conform unei analize publicate de Culture Trip în anul 2016, Singapore face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume, imaginile stau mărturie, poveștile celor ce au avut șansa de a ajunge deja aici, de asemenea.

Singapore este o destinație de călătorii foarte populară, astfel, turismul este una dintre cel mai mari industrii. Aproape 9,7 milioane de turiști au vizitat Singapore în anul trecut. Centrul comercial Orchard Road din Singapore este una din cele mai cunoscute și populare atracții turistice. Pentru a atrage și mai mulți turiști, guvernul a decis să legalizeze jocurile de noroc și a permis construirea a două stațiuni cazino la Marina Sentosa de Sud în 2005. Pentru a concura cu rivalii din regiune, cum ar fi Hong Kong, Tokyo și Shanghai, Guvernul a anunțat că o parte a orașului va fi transformată printr-un iluminat civic și comercial foarte spectaculos. Mâncarea a fost, de asemenea, puternic promovată ca un punct de atracție pentru turiști, Festivalul Alimentar de la Singapore organizat în luna iulie în fiecare an sărbătorind bucătăria din Singapore.

Top 5 obiective turistice în Singapore:

  1. Singapore Flyer - roata cea mare din toate ilustratele c orașul, cel mai popular loc de belvedere
  2. Grădina botanică  - cele 52 de hectare cu sutele de soiuri de orhidee
  3. Jurong Bird Park - cel mai mare parc de păsări din lume
  4. Universal Studios - singurul parc tematic Universal Studios din Asia de SE
  5. Gradina zoologica - una din cele mai mari și mai bine întreținute pacuri de animale din lume

Turneul Campioanelor este o competiție de tenis de câmp care se dispută la finalul fiecărui sezon și la care participă cele mai bune opt jucătoare ale anului respectiv. Turneul a fost inaugurat în 1971, la Houston. Cele opt jucătoare sunt împărțite în două grupe de câte patru în care fiecare joacă un meci împotriva celorlalte trei. Primele două clasate se califică pentru semifinale, unde se înfruntă în sistem încrucișat, învingătoarea unei grupe cu ocupanta poziției secunde din cealaltă grupă. Cele două câștigătoare ale semifinalelor își dispută trofeu...

Cine credeți că va triumfa anul acesta? Să fie Simona noastră?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram