Circuite 2014. Te-ai gândit la vacanța de anul viitor?

Poate că pare devreme, poate că este devreme, dar pentru cineva mereu interesat de călătoriile sale niciun plan venit prea devreme nu va fi de fapt, prea devreme. Tocmai din acest motiv vreau să vă recomand azi 5 (cinci) din circuitele lui 2014 propuse de Tamicris Tours.




Tamicris Tours vă invită într-un circuit de neuitat, vizitând două dintre cele mai mari capitale europene, Paris și Londra. Farmecul Franței și boemnul Angliei concentrat în două dintre cele mai frumoase orașe din lume. Trebuie să le vizitați măcar odată în viață, iar primul contact cu ele poate fi un circuit ce le este dedicat și pe care îl recomand cu căldură.
Transport: autocar- plecare din Timișoara
Durata: 14 zile
Traseu: Strasbourg, Reims, Paris, Calais/Dover, Londra
Preț: 689 euro/ persoană

Îndemnul echipei Tramicris Tours este: "Hai să vizitezi câteva dintre cele mai frumoase orașe din Italia si Grecia!" Numai cine nu a călcat niciodată în aceste două țări poate spune că există ceva de o frumusețe mai aparte. Scăldate de mări pe toate țărmurile, atât Grecia cât și Italia oferă fiecărui vizitator vacanțe de neuitat. 
Transport: autocar - plecare din București
Durata: 10 zile
Traseu: Venezia, Florenza, Roma, Vatican, Pompei, Meteora, Salonic
Preț: 515 euro/ persoană



Agenția Tamicris Tours vă invită să luați parte la un minunat circuit prin cele mai frumoase orașe din Germania. Descoperă Germania Clasică într-un circuit ce te va transporta prin cele mai interesante și importante așezări ale fiecărei regiuni. Istorie, cultură și un dram de exigență nemțească te așteaptă în acest circuit de vis.
Transport: autocar - plecare din Timișoara
Durata: 13 zile
Traseu: Budapesta, Salzburg, Munchen, Nurnberg, Mannheim, Frankfurt, Koln, Hanovra, Berlin, Postdam, Dresda
Preț: 575 euro/ persoană

Centrul Europei și 3 țări ce și-au câștigat renumele în turism datorită peisajelor minunate cu care au fost înzestrate și datorită oamenilor din turism care au știut să le promoveze. Un circuit ce te trimite de pe cele mai înalte piscuri până pe plajele însorite ale Italiei. 
Transport: autocar - plecare din Timișoara
Durata: 10 zile 
Traseu: București, Budapesta, Salzburg, Melk, Castelele Linderhof si Neuschwanstein,  Zurich, Berna, Geneva, Milano, Padova 
Pret: 519 euro/ persoană



Voi reveni cu recomandări de circuite, mai exotice sau mai aproape de casă, dar între timp, dacă vacanța lui 2014 vrei să te găsească pregătit din timp și mai ales dacă dorești să profiți de ofertele early booking, vizitați site-ul Tamicris Tours de câte ori aveți un vis de vacanță, s-ar putea să se transforme în realitate mai repede decât credeți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram