Începe anul 2014 în cea mai frumoasă regiune a Italiei!

Când mă gândesc la Toscana, prima imagine care îmi vine în minte este cea a unui deal domol, cu un drum străjuit de chiparoși, eventual un lan de grâu cu maci și în alte cazuri, o podgorie. Aceasta e Toscana din mintea mea și așa este cel mai adesea reprezentată în imaginile pe care le vedem de acolo. Tamicris Tours ne propune un început de an 2014 în acest loc minunat. 




Să vedem ce mai oferă Toscana, călătorului însetat de frumusețe:

1. Florența.
Nu prea mai are nevoie de nicio prezentare, Florența merită atenția oricărui călător, un oraș mai încărcat de frumusețe și arte ca Florența rar o să mai vedeți pe Pâmânt.

2. Cele mai frumoase sate din Italia. Există o listă oficială a celor mai frumoase așezări italiene și a celor mai încântătoare sate. Mai bine de jumătate dintre cele de pe lista oficială sunt din Toscana și nu are cum să nu fie așa (San Gimignano, Montalcino, Montepulciano etc). 

3. Orașele medievale. Siena, Lucca, Cortona, Voltera, orășele desprinse din povești pentru care s-au inventat prea puține epitete. Locații pentru numeroase filme artistice care au cucerit mii de inimi și au pus Toscana în fruntea listelor de dorințe când vine vorba de călătorii, ca și Under the Tuscan Sun sau Only You.




4. Vinuri și mese îmbelșugate. În Toscana se mănâncă excelent, iar unele preparate sunt foarte cunoscute, cum este Bistecca Fiorentina sau preparatele cu trufe, însă pe cât de bune pe atât de scumpe. Vinurile toscane sunt printre cele mai apreciate din Europa și din lume. Unul dintre cele mai scumpe și selecte vinuri europene este celebrul Brunello di Montalcino, ați gustat vreodată?

5. Istoria artei. Despre foarte puține locuri pot spune fără să o dau în clișeu, că sunt adevărate muzee în aer liber. Multe orașe toscane se încadrează aici, cu precădere Florența, unde te minunezi fără exagerare la fiecare colț de stradă, de nu-ți mai trebuie muzee, căci fiecare clădire pare ruptă din atlasele de Istorie a Artei.




Incepe noul an pe pământul miracolelor!
Pret: 495 euro/persoana
PrP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram