Destinațiile lui 2013. Bun venit lui 2014!

Aproximativ o zi și jumătate ne mai despart de noul an 2014. Dacă în 2013 am călătorit, am făcut-o cu inima deschisă și plini de avânt. Tamicris Tours a fost aproape de toți cei care și-au dorit o vacanță organizată frumos și responsabil, iar aici pe blog am încercat să facem puțină lumină în destinațiile de vacanță ale românilor.



Am călătorit prin intermediul blogului atât prin Europa noastră accesibilă cât și prin locuri exotice și mai îndepărtate.

În ianuarie v-am povestit despre Paris și Veneția, pe vremea când visam la început de an, la călătorii nemaipomenite prin locuri foarte îndrăgite.

În februarie ne-am plimbat prin Budapesta, pe la Disneyland, iar apoi ne-am apropiat (măcar) virtual de una din destinațiile de suflet ale lui 2013, Londra!

Luna lui Marte a venit cu primăvara și cu planuri mari pentru vacanța de vară. Așa s-a născut unul din articole de anul acesta pe care l-am scris cu foarte mare plăcere, 5 țări în care poți petrece vara la mare.

Deja încă de prin aprilie aproape tuturor ne venea să ne facem bagajele de vacanță, fie de mini vacanța de Paște, fie de vacanța mare care se lăsa încă așteptată. Am visat la o Vacanță în croazieră și am făcut o Incursiune în câteva din insulele Greciei.

În mai, ne-am întrebat, de ce nu La mare în România, dar cred că în secret visam la o vacanță în Spania, pe ritmuri de flamenco.

Eram bucuroși toți în iunie că deja venise vara și odată cu ea pentru destui dintre noi, vacanța cea mare pe care am așteptat-o tot anul. Am răscolit internetul în căutarea a 5 locuri perfecte pentru o vacanță în Croația și ne imaginam deja La plajă în... Corfu!

Aflați la acea oră în plin sezon, luna iulie a venit cu așteptări mari: a fost locul în care s-a născut Afrodita, adică Ciprul și apoi nu ne-am putut lua gândul de la cum ar fi arătat o vacanță de 21 de zile.

În august chiar și eu am plecat în vacanță, dar de povestit tot nu m-am lăsat și am propus cel puțin două destinații la care am ținut în mod deosebit, Malta, între boemul italian și exotismul nord african și Sudul Franței - o mare de culoare.

Crezută a fi prima lună de toamnă, septembrie a venit pe nesimțite și cel puțin pe mine, m-a făcut să rumeg puțin o destinație ca Italia, mereu pe lista de dorințe sau Praga, cea aproape de noi.

În octombrie era toamnă în toată regula și noi visam deja la Crăciun și Revelion și Vacanțe de iarnă și nici nu se părea că ar fi prea devreme. Astfel că am dat-o înainte cu Piețele de Crăciun din Europa și nu ne-am lăsat până nu am făcut un Top 10 al celor mai bune locații pentru Revelionul 2014 ;)

Am vrut să considerăm noiembrie cel gri doar ca pe un pas mai aproape de Sărbătorile de iarnă, iar mintea refuza să se mute de la ofertele speciale pentru locurile unde le putem petrece. Și dintre toate recomandările mă voi opri la Revelionul african și Revelionul din Cetatea Eternă...

Și în acest ritm am ajuns în decembrie, acest decembrie... cu ale sale Revelion de basm la Sinaia sau un Revelion în Turcia necomercială...

Tot ce ne dorim este ca și în 2014 să fim alături de voi! Vă dorim Un an bogat în fericiri palpabile! 
La mulți ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram