Final de septembrie: planuri pentru târguri & vacanțe de Crăciun și Revelion

Din an în an aceleași teme de luat în calcul: vrem o vacanță pentru Sărbătorile de iarnă sau stăm acasă? Dacă stăm acasă, vrem să fie acasă-acasă sau undeva pe lângă casă (gen la munte, la cabane, într-un oraș pitoresc din apropiere etc)? Dacă plecăm, va fi undeva departe-departe? Sau printr-un târg european? Nu e simplu, nu? Dar are și un farmec, goana asta după cadou, adică după vacanța de iarna...



Și nu că nu am avea timp să vorbim despre asta, dar finalul de septembrie și luna octombrie sunt propice pentru a alege ce vom face de Sărbători și chiar înainte, căci nu am vrea ca locurile să fie ocupate sau anumite rezervări să fie făcute prea târziu, deci nu vrem să lăsăm călătoria noastră de final de an pe ultima sută de metri. Tocmai din acest motiv Tamicris Tours se gândește la asta și deja ne întâmpină cu câteva oferte numai bune. 

Ce ziceți de Un Crăciun în capitala muzicii clasice și a celor mai frumoase târguri de sezon pomenite vreodată? Da, la Viena de Crăciun într-un decor magic, unde nu doar spiritul Crăciunului va fi prezent ci și clasicul vienez mult adorat, cu muzee, palate, galerii de artă și... cafenele. BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG!! Ce zici, mai stai pe gânduri? 


Dacă mergem puțin mai departe în minunata Bavaria, putem avea parte de Piața de Crăciun de la Salzburg, un oraș minunat, acasă la Mozart. Orașul Vechi (Altstadt) din Salzburg, cu arhitectura sa barocă renumită în întreaga lume, are unul din cele mai bine păstrate centre din lumea germanică, fiind înscris în patrimoniul mondial UNESCO din 1997. Cu siguranță nu vei vizita numai târgul de Crăciun... Este unul din cele mai frumoase și renumite locații de iarnă din lume!!


Și probabil dacă ești un împătimit al genului, nu vei rata sub nicio formă, măcar odată în viață Piața de Crăciun de la Praga. Praga – veche de 1000 de ani, are un farmec ieşit din comun, se spune că este printre cele mai frumoase și mai boeme orașe ale lumii, iar în preajma Sărbătorilor de iarnă se transformă într-un vis Disney pentru călători... Mai ales dacă ați văzut Frozen (dacă nu, îl recomand cu cea mai care... căldură)


Așadar, ne-am făcut încălzirea cu câteva oferte din sezonul ce stă să vină. Până atunci ne vom clăti ochii cu alte oferte și poate ne vom și hotărâ spre ce zare o vom lua. Mai trebuie să trecem de pădurile rșcate ale lui octombrie, de ploile gri ale lui noiembrie și apoi decembrie vine odată cu Moș Crăciun. Trebuie doar să avem răbdare ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram