Ce faceți de Revelion?

Sună familiar? :) În această perioadă a anului da, așa că pune mâna și rezervă ceva pentru Revelion, doar nu vrei să nu ai plan până la 1 decembrie! :) Lăsând gluma la locul ei, nu mă întrebați când a trecut 2014, dar mai avem din el două luni și jumătate. Două luni și jumătate ca să ne gândim cum întâmpinăm anul 2015, pe care pun pariu că toți îl vrem mai bun și mai generos, asta făcând abstracție că poate 2014 a fost destul de bun și de blând cu noi. 



În plus, cred că fie și la mișto, toți ați fost întrebați “ce faceți Revelion, anul acesta?”. Nu e o întrebare față de care am o mare simpatie, dar uitându-mă în urma mea mereu văd nopți frumoase de Revelion, fie că au fost petrecute undeva departe de casă și de țară, fie prin țară, dar departe de familie, fie chiar acasă, dar niciodată în pijamale, fie între prieteni, fie inedit, fie foarte comun, însă toate, TOATE au avut ceva special și în același timp… festiv…

Ce înseamnă Revelionul în călătorie?

Este de departe cel mai popular printre ai mei amici și pasionați de vacanțe și călătorii. Este însă și Revelionul pe care dacă nu-l plănuiești din timp ai toate șansele să-l ratezi, căci include bilete și rezervări, deplasare și bani de buzunar, trasee și organizare. Eu am petrecut două Revelioane așa: Budapesta 2011 și San Marino 2012. Au fost de departe cele mai interesante Revelioane ale mele, dar și destul de obositoare și de solicitante. În plus oricât ai vrea să eviți aglomerația, nu prea ai cum, de Revelion e aglomerat peste tot și ai toate șansele ca în aceste escapade să dai mai mult de turiști decât de călătorii. Iar prețurile nu sunt dintre cele mai mici în aceste perioade. Totuși, eu dacă aș avea bani la discreție și ceva mai multă detașare față de casa părintească, mi-aș petrece fiecare Revelion în alt colț al Pământului.


Tamicris Tours are câteva oferte deosebite de luat în considerare acum, mai ales dacă dorim un Revelion în Europa... Ce zici de Praga? Sau de Roma? Sau de ce nu Londra? Cât de minunat este să vezi artificiile dintr-un asemenea loc? Mie îmi place să visez, ție?

Ferește-te de cei care îți spun că se poate fără Revelion, eu una îți spun clar că nu. De ce nu l-ai celebra? Să fim serioși, nu pot crede că te deranjează atât de tare? Dar mai sunt și oameni cărora nu le pasă. Se culcă ca în fiecare seara și când se trezesc li se pare că nu s-a întâmplat nimic. Am întâlnit persoane care spun: “e numai o seară” ori “de ce să mă obosesc așa pentru un moment care nici măcar Sărbătoare religioasă mare nu e?”, sau cel mai des întâlnit: “Revelionul e consum de bani și energie, mie când mi-e somn mă culc, iar a doua zi o iau de capăt, ce atâta petrecere?”. Ați întâlnit și voi astfel de oameni, nu? Ce părere aveți?

Acestea fiind spuse, voi ce planuri aveți de Revelion sau mai bine zis, aveți planuri, obișnuiți să le faceți din timp sau găsiți ceva de ultim moment pe 30 decembrie? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram