Se va menține Portugalia ca destinație a lui 2014?

Mă întreb, pentru că după toate observațiile mele, destinația anului 2013 a fost cu siguranță Portugalia. Oricum Tamicris Tours ne-o aduce în atenție și anul acesta. Puteți deja profita de ofertele early booking pentru Portugalia 2014.

De ce să alegm Portugalia (și) în 2014:



Este o țară frumoasă, o țară la ocean, o țară cu orașe boeme, o țară cu suflet latin, o țară pasională și desigur mai accesibilă decât altele din categoria ei. Nu neg faptul că mi-a făcut cu ochiul și probabil pentru prima dată am început să visez la ea și să iau în considerare posibilitatea de a o vizita. Da, e o țară boemă. M-am gândit puțin și la ce mi-ar plăcea să vizitez prin Portugalia și la ce mi-ar plăcea să fac, căci așa procedez de fiecare dată cu o destinația care îmi răsare de undeva de niciunde, dar parcă a fost mereu acolo.

Lisabona, este fără îndoială una din capitalele europene în care îmi doresc cel mai mult să ajung. Povești peste povești am citit despre ea, unele mai frumoase și mai boeme ca altele. Vreau să văd Baixa și Alfama, Castelul Sao Jorje, Turnul Belem și râul Tejo.

Faro, cel mai sudic oraș al Portugalia și port la Atlantic, m-a cucerit prin incredibilul soare care strălucește desupra orașului aproape tot anul. Clima mi se pare fenomenală, un fel de primăvara veșnică după care plâng an de an în sezonul rece.



Cascais, pentru că se află la doar 30 de km de Lisabona și a reușit o transformare spectaculoasă de la un mic și sărac sat de pescari la una dintre cele mai apreciate stațiuni ale Portugaliei.

Un vin de Porto și o porție de Cozido (un fel de tocăniță de legume foarte apreciată în Portugalia) servite la un local deloc pretențios, dar dacă se poate, cu vedere la ocean.

Oceanul, da Oceanul Atlantic, căci să văd oceanul, de fapt, este unul din lucrurile pe care mi le doresc mult de tot. Portugalia este o poveste despre ocean, marea o poți vedea în Europa în multe, foarte multe locuri, dar oceanul... ah, chemarea oceanului mi se pare un glas prin care Portugalia se face auzită.

Acestea find spuse, se va menține Portugalia ca destinație a lui 2014? Rămâne să ne răspundem singuri în perioada următoare :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram