Dubai shopping festival 2015

Dubaiul este cunoscut ca o Mecca pentru shopping pe toată durata anului, așa că Dubai shopping festival nu are cum să nu atragă el singur în jur de 5 milioane de vizitatori în fiecare an în luna ianuarie. Alături de Tamicris Tours putem descoperi și noi cum arată Dubaiul luat cu asalt de pasionații (pasionatele) de shopping...



Dar pe lângă Dubai shopping festival, Dubaiul mai reprezintă și o parte interesantă din Emiratele Arabe Unite, o parte ce merită vizitată și cunoscută. Dubaiul este unul din cele șapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite (EAU) și totodată cel mai populat stat component. Este situat pe malul sudic al Golfului Persic, în Peninsula Arabică, aflându-se pe locul secund în ceea ce privește teritoriul (după Abu Dhabi). 

Și pentru că a merge într-o vacanță dedicată cumpărăturilor înseamnă și multă distracție și multă activitate într-un decor exotic, Dubaiul a devenit un must printre călătorii mai excentrici inițial. Numai că lucrurile nu au putut rămâne așa. Construcții grandioase, malluri uriașe, medine conservate și desigur mult lux, i-a făcut pe turiștii din întreaga lume să acorde o șansă Dubaiului turistic și accesibil. Nu e de mirare în acest context că în acest moment avem inclusiv zboruri low cost spre Dubai și pe viitor sunt 100% sigură că vor fi tot mai multe.


Cât despre cei care după lungile și costisitoarele sesiuni de shopping doresc să mai cunoască ceva din Dubaiul magic pe care pășesc, pot ajunge la câteva obiective turistice de neratat:
  • Burj Khalifa -  cea mai înaltă și modernă clădire din lume, despre care legendele spun că ne-ar lua 6 ore să urcăm pe scări în vârful ei :)
  • Insulele Palmier - cel mai vast arhipelag artificial din lume 
  • Fantana Dubai - apa ajunge până la 30 m înălțime, iar privelistea este spectaculoasă mai ales atunci când are loc show-ul de noapte al fântânii 
  • Parcul acvatic Wild Wadi - un mod minunat de a vă relaxa și de a vă croi o vacanță de neuitat pentru întreaga familie
  • Muzeul Dubai - pentru a cunoaște ceva din istoria Emiratelor
Merită să alegeți Dubaiul, o să fiți invidiați tot anul pentru o asemenea vacanță ;)


sursa foto 1, foto 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram