Probabil cea mai exotică croazieră...

Azi am fost pe sistemul dream big și mi-am lăsat imaginația să zburde. Așa a ajuns ea la una din cele mai interesante și exotice croaziere din câte mi-a fost dat să văd: Croaziera în Bora Bora, Polinezia Franceză și Hawaii...  Moș Crăciun, ce buget ai? :)


Polinezia Franceză este o Colectivitate franceză de peste mări. Este situată în Oceanul Pacific și este alcătuită din mai multe insule polineziene, cea mai renumită fiind Tahiti, care este totodată și cea mai populată și este capitala colectivității. Tahiti este un paradis tropical înconjurat de bariere de corali, un adevărat magnet turistic, situat undeva la marginea lumii, de nici nu-l nu vezi bine pe hartă. Deși parte din Polinezia franceză, următoarea oprire a croazierei, Bora Bora are o personalitate distinctă.

Bora Bora este o insulă vulcanică din atolul cu același nume. Atolul Bora Bora este așezat la 225 km nord-vest de Tahiti, dar reușește cumva să fie mai cunoscută decât aceasta. Insula principală din Bora Bora are o lungime de 6,5 km și o lățime de 4 km. Acest mic conglomerat este extrem de apreciat de turiști, fiind cea mai cunoscută insulă a Colectivității franceze. Bora Bora este o destinație costisitoare, dar totuși foarte vizitată.


Cea ce merită văzut și încercat:
  • snorkeling 
  • plimbare cu  jet ski-ul
  • scuba diving
  • plimbari cu submarinul “Spiritul Pacificului” pe langa peretele de coral
  • vizita la Lagoonarium (un fel de gradina zoologica, dar numai cu pesti)
  • tur cu elicopterul
  • parasailing-ul
Hawaii este al 50-lea stat al Statelor Unite ale Americii, care este localizat în arhipelagul insulelor Hawaii, din Oceanul Pacific. Admis în Uniune la abia în 1959, ca al 50-lea stat al acesteia, Hawaii se găsește de fapt foarte departe la 3.700 km depărtare de Statele Unite continentale. Arhipelagul hawaiian, cuprinzând 137 de insule, insulițe și atoli, se întinde  peste Tropicul Cancerului, asemenea unui șirag de perle inegale. Sunt fară îndoială cele mai vizitate insule ale USA și de un exotism aparte.

Cum vi se pare o croazieră de acest gen, ținând cont că între aceste destinații este vorba și de peste o săptămână numai pe Ocean?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram