Cât de călător a fost 2014? Hai cu 2015!

Nu știu cât de călător a fost acest 2014, dar sper că l-ați petrecut alături de Tamicris Tours. La fel ca anul trecut am pregătit o retrospectivă pentru voi, una din care vă puteți inspira chiar și în anul ce vine. Vom vedea în rândurile următoare cât de călător a fost acest an pe cale să se ducă, aici pe blog și cum ne-am plimbat virtual prin cele mai frumoase locuri de pe pământ...

În ianuarie v-am invitat la ski în țara iernii! Austria! Sunt convinsă că ați fost încântați de invitație și 100% cel puțin câțiva dintre voi o să onorați invitația și anul acesta. Tot de la începutul anului căutările marii și frumoasei vacanțe de vară nu ne-au dat pace, așa că un prim popas cu soare în plete a fost făcut în Muntenegru.

Februarie cea scurtă și de obicei intensă m-a făcut să vă scriu despre un soi de călătorie pe care mi-o doresc din ce în ce mai tare: călătoria în scop oarecum cultural, la unul din concertele anului. Abia aștept să vă scriu despre concertele anului 2015. 

Martie vine de obicei odată cu primăvaraă sau mai bine spus cu dorința noastră de a atinge puțin soarele. Mi-am imaginat un 8 martie la Paris sub soarele blând al Franței și deși martie este prin excelență o lună a fetelor, m-am gândit mai ales la domni când am adus în discuție vacanța în miros de cauciucuri ;)

Odată cu luna aprilie sesizată în calendar vara a fost cu mult mai aproape... Am plecat pentru un 1 mai la Istanbul și am vorbit despre tipurile acelea de vacanțe fără să stai pe gânduri, cunoscute mai ales sub denumirea de oferte last minute. Ați profitat de ele?

Mai e considerată lună de primăvară în toată regula așa că ne-am întins pe pânza de păianjen de la Balcik și am vorbit despre Sicilia nu doar în contextul mafiei. Sicilia oricum mi se pare în continuare o destinație tot mai apreciată și mai căutată pe an ce trece. 

Iunie e cea mai frumoasă lună de vară, o iubesc din toată inima... Nu vedeam, așadar, o lună mai potrivită pentru a povesti despre un circuit de 10 zile în țara cea mai vizită de către turistul român: Grecia!

La mijlocul verii, în iulie am simțit nevoia să scriu despre două destinații de vis, ce devin tot mai accesibile: Madeira și Coasta de Azur!

August, luna concediilor și celor mai multe călătorii pe cap de locuitor m-a găsit și pe mine în vacanța mare. Totuși nu m-a lăsat inima să nu împărtășesc cu voi impresii din Croația și Slovenia.

La început de toamnă, în septembrie deja nostalgică după vara ce trecea simțitor mi-am amintit de Maribor și mi-am imaginat o poveste fără sfârșit la Verona

Octombrie, luna mea preferată din toamnă, luna în care mă sărbătoresc și care îmi aduce în general multe amintiri ce n-au preț a mai îmbogățit blogul cu un nou articol despre Florența mea dragă. Am și revizitat-o în octombrie, deci se împunea un asemenea articol.

Noiembrie a venit inevitabil cu planurile pentru Revelionul 2015, căci dacă nu rezervăm din timp, tot o spun, riscăm să rămânem fără un Revelion petrecut așa ne-am dori. 

Iar într-un final ajungem în decembrie, luna asta de iarnă cu sărbătorile ei de vis în care nu dorim ca ceva să meargă prost și ne pregătim cu frenezie pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Dacă e să o petrecem acasă foarte bine, dacă e să o petrecem în deplasare putem alege Viena, un loc de care nu ne vom sătura niciodată...

Să fie 2015-le măcar pe atât de bun și de bogat și nu avem cum fi nemulțumiți de călătoriile sale. Hai 2015, fii călător ca dorul și dacă poți, transformă totul într-o mare aventură să avem ce povesti și la anu' pe vremea asta... Drum bun, prieteni dragi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram