Cel mai accesibil loc din Caraibe: Republica Dominicană

Din când în când, printre city break-uri și sejururi în Europa noastră frumoasă, ne-ar putea da prin cap că am putea rupe ritmul printr-o vacanță exotică. Să încercăm și altceva. Și că să nu falimentăm complet, există și variante mai accesibile, dar la fel de pline de inedit și de... palmieri. Tamicris Tours vă prezintă oferte tentante în Republica Dominicană.

Republica Dominicană este o țară insulară din America Centrală, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. Are ca vecin în vest statul Haiti, iar capitala Republicii Dominicane, este cel mai mare oraș al țării și cel mai vechi oraș din Lumea Nouă, Santo Domingo.

Această insulă a fost numită imediat după descoperire de către Cristofor Columb La Espanola, în românește: Mica Spanie, datorită faptului că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă. Coastele insulei au un decor muntos de o frumusețe dramatică, culminând cu vârful Pico Duarte. Ea ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari. Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, fiind într-adevăr o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție, wellness și balneoclimaterică, oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre wellness, recuperare și spa în care iubitorii de vacanțe pot profita de programe deosebite de tratamente și masaje speciale.

Însă peste toate acestea, Republica Dominicană oferă o vacanță exotică care nu va semăna cu niciuna din vacanțele europene, indiferent cât de exotice s-ar prezenta acestea. Peisajele minunate cu ape în culori ireale și cu palmieri gigantici nu au cum fi asemănate plajelor europene. 

Tot mai multă lume dorește să schimbe peisajele vacanțelor europene cu vacanțe cât mai exotice, semn că ele au devenit mult mai accesibile decât erau în urmă cu câțiva ani. Este îmbucurător și în același timp dă speranțe multora care se visează pe astfel de plaje. Dacă vă numărați printre cei care visează la o astfel de vacanță nu treceți cu vederea ofertele Tamicris Tours. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram