Din an în an. Dar de Revelion ce faceți?

An de an, aceiași întrebare ce vine pe la final de octombrie, când nici bine nu te-ai dezmeticit cu vacanța de vară/toamnă. Dar ce bine că este așa, căci altfel poate chiar nu ți-ai pune această întrebare decât atunci când ar fi prea târziu. Așadar, de Revelionul 2016, ce faceți? 


Tamicris Tours ne propune o ofertă foarte variată cu cele mai bune idei și moduri în care ne putem petrece noaptea dintre ani. Revelionul în călătorie este însă și Revelionul pe care dacă nu-l plănuiești din timp ai toate șansele să-l ratezi, căci include bilete și rezervări, deplasare și bani de buzunar, trasee și organizare. Eu am petrecut trei Revelioane așa: Budapesta 2011, San Marino 2012 și Bratislava 2015. Au fost de departe cele mai interesante Revelioane ale mele, dar și destul de obositoare și de solicitante. În plus, oricât ai vrea să eviți aglomerația, nu prea ai cum, de Revelion e aglomerat peste tot și ai toate șansele ca în aceste escapade să dai mai mult de turisti decât de călători. Iar prețurile nu sunt dintre cele mai mici în aceste perioade. Totuși, eu dacă aș avea bani la discreție și ceva mai multă detașare față de casa părintească, mi-aș petrece fiecare Revelion în alt colț al Pământului.

Există și alte variante de a petrece Revelionul și pentru fiecare în parte cred că ar exista cel puțin o destinație care să se potrivească. Știu că se organizează Revelioane în trenuri, sau poate este vorba de un Revelion care întâmplător te-a prins în tren sau avion. Ce faci? E chiar așa de rău? Nu aș prea crede. Poate ești în drum spre un loc al viselor tale și numai așa ai avut zbor. Uite eu aș prefera această variantă dintre multe altele. Ar fi acel Revelion despre m-aș referi în felul următor: „mai ții minte când mergeam spre…(fill în the blanks) și ne-am petrecut Revelionul în tren/avion”? N-ar fi mișto? :) Ca să nu vorbim de Revelionul în doi sau într-o escapadă cu prietenii (grup mic de prieteni). 

Mă întreba cineva nu de multă vreme, dacă se poate fără Revelion? Eu una zic NU. De ce nu l-ai celebra? Să fim serioși, nu pot crede că te deranjează atât de tare? Dar mai sunt și oameni cărora nu le pasă. Se culcă ca în fiecare seara și când se trezesc li se pare că nu s-a întâmplat nimic. Am întâlnit persoane care spun: „e numai o seară” ori „de ce să mă obosesc așa pentru un moment care nici măcar Sărbătoare religioasă mare nu e?”, sau cel mai des întâlnit: „Revelionul e consum de bani și energie, mie când mi-e somn mă culc, iar a doua zi o iau de capăt, ce atâta petrecere?”. Ați întâlnit și voi astfel de oameni, nu? Ce părere aveți?

Acestea fiind spuse, voi ce planuri aveți de Revelion sau mai bine zis, aveți planuri, obișnuiți să le faceți din timp sau găsiți ceva de ultim moment pe 30 decembrie?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram