Laura Pausini & Milano & Primăvara

O vacanță 3 în 1 pentru cei ce iubesc Italia și pentru cei ce caută încă de acum un motiv de a sărbători primăvara în deplasare. Vă place Milano? Dar Laura Pausini? Dacă răspunsul este Da, la cele două întrebări, atunci Tamicris Tours vă propune un city break cu concert atașat :)


Laura Pausini a debutat în 1993, câștigând a 43-a ediție a Festivalului de muzică de la Sanremo cu piesa „La solitudine”, care a devenit un hit internațional, ajungând numarul 1 în Italia și în top 10 în Franța și Olanda. O știm și noi căci este pisea cu care a devenit cunoscută și în România. Al doilea, intitulat Laura, a fost lansat un an mai târziu 1994 și a făcut-o faimoasă în întreaga lume. De pe acest album au fost lansate drept single „Strani amori” si „Gente”, cele mai populare piese ale ei. În 2006 ea a devenit prima artistă italiană care a câștigat un premiu Grammy, respectiv premiul pentru Best Latin Pop Album cu albumul Escucha.

Pe 4 iunie 2016, în plină primăvară, Laura Pausini va concerta în capitala economică a Italiei, adică la Milano. Despre Milano am vorbit cu nenumărate ocazii aici pe blog, unele articole îmi sunt tare dragi și vreau să vi le recomand pentru recitire, dar pentru că acest concert al Laurei va avea loc primăvară vreau să vă reamintesc cât de frumoasă este Lombardia primăvara, poate, poate o să luați decizia de a merge, ceva mai ușor: "Cea mai frumoasă și pitorească regiune a Italiei de nord este fără îndoială Lombardia cu lacurile ei, cu Milano cel controversat și cu orășele parcă din turtă dulce, foarte apropiate de stilul bavarez. Și anotimpul cel mai frumos în care puteți ajunge aici este final de primăvară și început de vară, când toată natura cântă."

Și nu uitați Milano este primul oraș italian care te amețește prin oameni întâi și mai apoi prin locuri. E primul oraș în care centrul miroase a parfum bun, 80% dintre bărbați sunt îmbrăcați la costum, 60% dintre femei sunt elegante și aranjate, 90% din tineri sunt veseli și 99,9% din ei îmbrăcați conform personalităților lor distincte și originale. Milano, capitala modei, nu se dezminte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram