Sejur la Bibione, pe cele mai întinse plaje din Italia


Fiind un oraș la malul mării, atracția principală a orașului Bibione este plaja foarte întinsă și mirosul foarte sărat al mării. Cu toate acestea, dacă nu locuiți într-unul dintre hotelurile de pe malul mării (în cazul în care trebuie să știți că majoritatea hotelurilor sunt oricum cam la mal de mare), puteți găsi locurile puțin înghesuite, deoarece întreaga plajă este împărțită de fiecare hotel și vedeți sute de umbrele și șezlonguri amenajate de-a lungul plajei. Dar acesta este farmecul zonei și un sejur la Bibione vă va face vacanța de neuitat...

Pe strada principală din oraș (Via Orsa Maggiore) veți găsi numeroase restaurante, baruri, magazine și boutiquri extrem de cochete. Nicio clipă nu uiți că locul se află în regiunea Veneto, iar splendida Veneție cu laguna ei se află la o aruncătură de băț. Orsa Maggiore, poate mai adormită în timpul zilei, revine într-adevăr la viață seara când toți turiștii ies pe promenadă. 

În timpul verii, această insulă legată de continent printr-un pod de pe coasta din Veneto este mai populară printre turiștii italieni decât printre cei străini, iar acesta este un lucru minunat, căci putem evita în acest fel capcanele turistice "special" adresate turiștilor străini. Mai ales în ceea ce privește masa, putem fi siguri de localuri bune pe placul italienilor, cum este cazul restaurantului "Pizzeria da Paolo" unde putem găsi celebra pizza cu prețuri medii și ingrediente dintre cele mai proaspete. Uneori însă, toate mesele sunt ocupate seara și este posibil să trebuiască să așteptați câteva minute înainte ca ospătarul să vă poată oferi un loc. Cert este că merită!

Cele două orașe mari apropiate de Bibione și care ar merita o vizită în timpul sejurului vostru aici sunt: Veneția (la aproximativ 90Km) și Trieste (la apropximativ 80km). Nu le ratați! Este timp și pentru plajă și bălăceală, dar și pentru vizitat locuri cu adevărat remarcabile în apropiere. 

Vacanță plăcută, tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram