3 idei pentru un weekend perfect de primăvară


Weekend-ul perfect este pentru mine un mod ideal de evadare. În viziunea mea el este egal cu sâmbătă și duminică, plus încă, măcar, o zi (vineri sau luni). Uneori e chiar mai puțin, dar ideea este să-ți iei totuși “pauza”sau cum îi spunem cu toții de fapt "weekend break". Poate este chiar atunci când n-ai timp (sau bani) nici măcar de o mini-vacanță, dar tremuri cum ai pleca pe undeva, scurt, inedit, înviorător și eventual aproape. Aveți mai jos trei idei minunate pentru ceea ce ar putea fi un weekend perfect:

1. Fă o incursiune inedită într-un oraș european aflat la mai puțin de un zbor de două ore distanță. Ideal ar fi să fie un oraș pe care l-ai mai văzut și cu altă ocazie, într-o vizită mai lungă, pentru că astfel, de această dată, timpul fiind scurt, să poți doar explora ce nu ai reușit la vizita precedentă, nu să faci o cursă de bifare a obiectivelor într-un singur weekend.

2. Mergi într-o excursie cu bicicleta sau chiar pe jos, pe un traseu frumos, nu mai departe de două ore de casa ta, cu mijloacele de locomoție amintite. DRUMEȚIE ar trebui să fie cuvântul primăverii,  pentru că niciodată parcă drumețiile nu sunt mai frumoase și nici natura mai plină de viață. Două ore de mers efectiv prin natură cu părul în vânt și tot corpul relaxat cred că ar trebui să ne transforme orice weekend în unul perfect!

3. Vizitează un oraș interesant (cunoscut sau necunoscut) nu mai departe de o oră și jumătate cu mașina de casa ta. Exact asta vreau să pun în practică cât de curând, că mi se pare o eternitate de când n-am mai plecat niciunde. Toți, cred, avem la îndemână un oraș frumușel de explorat, nu foarte departe de noi și minunat într-o zi de primăvară. Cel mai important e că schimbăm peisajul și pe bani puțini și timp destul să ne deconectăm de la “viața de zi cu zi”, căci oricât de frumoasă ar fi această viață de zi cu zi, tot ne mai dorim câte o pauză din când în când. Și nu cred că trebuie să așteptăm ditamai vacanța pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram