Revelion 2020 - sugestii și planuri (II)


În urmă cu aproape o lună vă întrebam dacă v-ați gândit pe unde o să vă găseasă prima zi din 2020? Între timp eu nu doar că m-am gândit, dar m-am și hotărât, căci pur și simplu parcă am chef de o mică escapadă la final de an/început de an. Revelionul 2020 mi se pare extrem de aproape, așa de aproape că ideea faptului că 2019 este chiar pe sfârșite nu mi se mai pare chiar așa de fantasmagorică.

Dacă în articolul precedent dedicat Revelionului viitor puneam primele întrebări cu referire la cum putem celebra noul an, azi vin cu câteva sugestii punctuale, experimentate deja, care sper să vă vină în ajutor:

Budapesta a fost prima destinație de Revelion din afara României pentru noi și ne-a plăcut așa de mult că am revenit peste ani pentru un alt Revelion aici. Adevărul este că ai ce să faci în capitala Ungariei de Revelion și Anul Nou și o recomandăm cu drag. Singurul lucru de menționat este că s-ar putea să fie cam friguț de Revelion aici, dar sigur asta nu trebuie să ne facă să nu mai mergem ci să funcționam pe principiul "nu există vreme rea ci doar haine nepotrivite".

Viena este o adevărată capitală europeană de iarnă, nu am nicio îndoială, iar un Revelion aici este absolut MAGIC. Este foarte adevărat că austriecii știu cum să petreacă un Revelion pe stradă, știu cum să te facă să te îndrăgostești de orașele lor în plină iarnă și cum să te facă re revii iar și iar pentru că ai atât de multe de făcut în orice moment. S-ar putea ca Viena să fie destinația mea favorită pentru Revelion...

Bratislava, capitala Slovaciei, foarte apropiată atât de Budapesta cât mai ales de Viena este și ea de luat în seamnă dacă vă gândiți la un Revelion peste hotare. Micuța capitală cochetă surpinde plăcut fiecare turist, care va fi cu atât mai uimit să vadă cât de mișto știu slovacii să petreacă și cum un oraș atât de liniștit pe timp de zi devine atât de vibrant pe timp de noapte, mai ales în Noaptea dintre ani.

San Marino a fost prima și singura destinație căt de căt italiană de Revelion în care am ajuns și care desigur nu ne-a dezamăgit. O recomandăm din suflet. A fost pentru noi, clar, un Revelion altfel din toate punctele de vedere și ne-a rămas la inimă pentru totdeauna.

Acestea fiind spuse, revin cu întrebarea sezonului: voi ce planuri aveți de Revelion sau mai bine zis, aveți planuri? :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Instagram